Een massage doet wonderen

Voor de speciale momenten in je leven!

Even ontspannen opladen...

 

Medische Massage

Heeft u lichamelijke en of mentale klachten?

Een massage doet wonderen. Shiatsu massage herstelt de balans tussen lichaam en geest. Een Shiatsu behandeling bevordert de doorstroming van ‘KI’- de vitale levensenergie. In de Oosterse geneeskundige visie staan alle levensfuncties op lichamelijk – fysiologisch, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau in relatie met ‘Ki’. Een vrije onbelemmerde circulatie van ‘Ki’ resulteert in een goede gezondheid. Verstoring van deze circulatie door o.a. stress, externe invloeden en uitputting is binnen deze visie de oorzaak van ziektesymptomen. Hoe ziet een behandeling er uit? Na de intake en kennismakings massage wordt er zonodig een behandelplan opgesteld. Bij de massage draagt u bij voorkeur dunne katoenen kleding.

Klassieke Ontspannings Massage

Voor de speciale momenten in je leven! Even ontspannen opladen. Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuun-systeem en het stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën.

Door de behandeling worden bepaalde stoffen in de huid aangemaakt die pijn verminderen en je een goed gevoel geven.

Er word gebruik gemaakt van speciale olie.

Bindweefsel Massage & Cupping

Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste deel uit bindweefsel. Omdat het bindweefsel zorgt voor stevigheid tussen de cellen, de weefsels en organen, wordt het ook steunweefsel genoemd. Veel van onze klachten worden veroorzaakt door de conditie van ons bindweefsel. Door middel van diverse handelingen, waaronder Cupping, gaan we deze klachten behandelen. Het geeft verlichting bij:
  • Hoofdpijn
  • gewrichtspijn
  • slapeloosheid
  • stress
  • spanning in rug, schouders, nek.
  • kramp in onderlichaam

TARIEVEN

Kennismakings Massage

€ 30 45 minuten

Losse Massage

€ 50 60 minuten

5x kaart

€ 225 60 minuten